Arjan Sullock Enzlin

Arjan Sullock Enzlin

Gemeenteraadsverkiezing 2018

Adres: Hertenburg 31, 2994 CA Barendrecht
Telefoon: 06-21154686
Email: Arjan@cdabarendrecht.nl

Op 17 september 1966 ben ik geboren in het noorden van het land. Na een studie Chemische Technologie ben ik, na enige omzwervingen, in 2000 in Barendrecht komen wonen. In 2005 heb ik een avondstudie onderwijskunde afgerond.

Ik ben getrouwd en heb twee zonen en één dochter in de leeftijd van respectievelijk 18, 17 en 9 jaar. Met het hele gezin wonen we in de wijk Vrijenburg. Wij hebben hier ons stekkie gevonden en Barendrecht is een mooie plek waar onze kinderen kunnen opgroeien. In mijn vrije tijd knutsel ik graag.

Werk en maatschappij
Sinds 1991 ben ik werkzaam in het hoger beroepsonderwijs in Rotterdam. Binnen Hogeschool Rotterdam heb ik diverse functies gehad. Eerst als docent in de chemie, daarna de onderwijslogistiek en studentzaken. Na het afronden van mijn opleiding Onderwijskunde ben ik binnen de hogeschool actief geweest als coördinator roostering en onderwijsmanager in de ruimtelijke ordening. Op dit moment ben ik werkzaam als hoofd studentzaken en zit ik  in een adviserende en regisserende rol op onderwijskundig gebied.

Actief zijn voor de maatschappij vind ik erg belangrijk. Jezelf inzetten voor maatschappij en medemens behoort tot één van mijn belangrijkste waarden en normen. Samen en met elkaar bouw je de maatschappij. Betrokkenheid van mensen met wat er om ons heen gebeurt is hiervoor onmisbaar.

In de afgelopen 4 jaren ben ik actief geweest in de gemeenteraad van Barendrecht, daarvoor in de landelijke centrale oudercommissie van Kinderopvang Humanitas en in de WMO-raad van Barendrecht. Daarnaast ben ik lid van de adviescommissie van de MRDH die gaat over de bereikbaarheid van de regio Rotterdam – Den Haag.

Naast de boeiende inhoudelijke thema’s heb ik mij altijd uitgesproken voor duidelijke taal met begrijpelijke en meetbare doelen. Ik zet mij graag in voor een duurzame en leefbare omgeving. Duurzaam, omdat onze kinderen de wereld erven. Leefbaar betekent voor mij solidair zijn met elkaar. Maar solidair betekent ook dat je wat van de ander mag verwachten. Daarnaast betekent leefbaar ook dat Barendrecht bereikbaar is en dat er geen verrommeling is in de buitenruimte.

Als CDA’ er wil ik daarom mijn verantwoordelijkheid in deze samenleving nemen.

 

Mijn trefwoorden:

Onderdoorgang A29

Bereikbaarheid

Buitenruimte

Doormanplein

Wonen

Frisse lucht in klaslokalen

Windenergie

Zonnepanelen

Fietsen

Klimaatverandering

Blauwe verbinding

Veilige wegen

Metropoolregio

Betrekken van bewoners

Zie ook mijn:
Button publiceren