Meld u aan voor onze nieuwsbrief


Arjan Sullock Enzlin

Arjan Sullock Enzlin

CDA Gemeenteraadslid

Adres: Hertenburg 31, 2994 CA Barendrecht
Telefoon: 0180-626244
Email: Arjan@cdabarendrecht.nl

Op 17 september 1966 ben ik geboren in het noorden van het land en opgegroeid in de ruimte die het noorden biedt. Na een studie Chemische Technologie ben ik, na enige omzwervingen, in 2000 in Barendrecht komen wonen. In 2005 heb ik een avondstudie onderwijskunde afgerond.

Ik ben getrouwd en heb nu twee zonen en één dochter in de leeftijd van respectievelijk 14, 13 en 5 jaar. Met het hele gezin wonen we in de wijk Vrijenburg. Wij hebben hier ons stekkie gevonden en dit is ook de plek waar onze kinderen opgroeien. In mijn vrije tijd knutsel ik graag en verzorg ik mijn twee kippen, twee katten en vissen.

Werk en maatschappij
Sinds 1991 ben ik werkzaam in het hoger beroepsonderwijs in Rotterdam. Eerst als docent in de chemie, maar in de laatste jaren steeds meer in een adviserende en regisserende rol op onderwijskundig gebied. Op dit moment ben ik werkzaam als manager van een opleiding.

Actief zijn voor de maatschappij vind ik erg belangrijk. Jezelf inzetten voor maatschappij en medemens behoort tot één van mijn belangrijkste waarden en normen. Samen en met elkaar bouw je de maatschappij. Betrokkenheid van mensen met wat er om ons heen gebeurt is hiervoor onmisbaar.

In de afgelopen jaren ben ik o.a. actief geweest in de landelijke centrale oudercommissie van Kinderopvang Humanitas en in de WMO-raad van Barendrecht. Naast de boeiende inhoudelijke thema’s heb ik mij altijd uitgesproken voor duidelijke taal met begrijpelijke en meetbare doelen. Ik hoop hiervoor ook in de gemeenteraad deze ruimte te kunnen vinden. De drukste tijd, als gezin, hebben we nu gehad. Daarom heb ik nu de tijd mij bezig te houden met de gevolgen van onze rap veranderende samenleving en hierop invloed uit te oefenen. Beslissingen van nu zijn immers van invloed op de latere wereld voor onze kinderen. Ook zij moeten een leefbare wereld krijgen.

Waarom CDA?
In de uitgangspunten van het CDA herken ik mij daarom ook als geen ander om mijn verantwoordelijkheid in deze samenleving te nemen.

Mijn slogans toegelicht:
Klik hier

 

Button publiceren