Bert de Wit en Wiljo Reijnders

Bert de Wit en Wiljo Reijnders

BARENDRECHT – De afgelopen weken is het CDA Barendrecht begonnen met het uitdelen van taarten aan sleutelfiguren die midden in de Barendrechtse samenleving staan. Dominee Bert de Wit is ook een sleutelfiguur. Afgelopen vrijdag ontving hij de sleuteltaart uit handen van kandidaat-raadslid Wiljo Reijnders.

Dominee Bert de Wit is sinds afgelopen jaar de voorganger van de Protestantse wijkgemeente Carnisse Haven. De wijkgemeente Carnisse Haven vervult een centrale rol in Barendrecht en in het bijzonder in Carnisselande.
De wijkgemeente Carnisse Haven organiseert naast de zondagse kerkdienst ook diverse andere activiteiten voor zowel kerk- als niet kerkleden. Dominee Bert de Wit heeft hier als voorganger een centrale en leidende rol in.

Voor het CDA was het voorgenoemde genoeg reden om dominee Bert de Wit in het zonnetje te zetten door hem een overheerlijke taart van Bakker Pot te overhandigen en hem te bedanken voor zijn inzet de afgelopen tijd.

Dominee de Wit zelf gaf aan dat hij deze blijk van waardering van het CDA ziet als een symbool voor alle vrijwilligers die zich inzetten voor de kerk.