Rolinka van der Graaff-Voskamp

Rolinka van der Graaff-Voskamp

Gemeenteraadsverkiezing 2018

E-mailadres: rolinka.van.der.graaff@cdabarendrecht.nl
Adres: Punter 84, 2991 DH Barendrecht
Telefoon: 06-34374665

Sinds 1990 ben ik  woonachtig in Barendrecht. Ik herinner me nog hoe mooi ik het hier vond toen ik in dat jaar als wijkverpleegkundige in Barendrecht kwam werken in de maand mei, zoveel bloesembomen en zoveel ruimte voor groen… dat was het eerste wat mij opviel. Door mijn werk, later als jeugdverpleegkundige op het consultatiebureau, mocht ik een hele generatie barendrechtse kinderen van dichtbij zien opgroeien. Wat hebben al deze Barendrechtse gezinnen mij veel geleerd…. Eigenlijk is mijn werk een grote hobby: omgaan met mensen!

Inmiddels ben ik werkzaam bij CJG Rijnmond als stafmedewerker en lactatiekundige. De uitvoering van verschillende lactatiekundige spreekuren en het geven van scholing binnen de jeugdgezondheidszorg behoren tot mijn werkzaamheden.

Al meer dan 30 jaar gelukkig getrouwd en drie (inmiddels volwassen) zonen groeiden hier op. We hebben overal intensief gebruik van gemaakt: het zwembad, de bibliotheek, het theater, de hockeyclub, zeeverkenners en de harmonievereniging…….verenigingsleven is zó belangrijk voor een levendig en sterk sociaal Barendrecht!

Voor mij persoonlijk is het geloof een drijvende kracht van waaruit ik leef en werk. Dat iedereen belangrijk is en meetelt, dat is waar ik me graag voor in wil zetten. Met de Bijbel als kompas.

De gemeentepolitiek kwam bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2010 op mijn pad. De praktische en enthousiaste houding die ik tegenkwam binnen de CDA fractie maakte dat ik me er snel thuis voelde. De afgelopen 8 jaren als raadslid heb ik veel mogen leren en ook mijn steentje bijgedragen aan verschillende dossiers op het gebied van de samenleving en zorg.

Barendrecht is een fijne plek om te wonen. Die fijne plek moet het blijven voor al onze inwoners, jong en oud. Dat kan alleen als we hier met elkaar aan blijven werken.

 

Zie ook mijn:
Button publiceren