Meld u aan voor onze nieuwsbrief


Wiljo Reijnders

Wiljo Reijnders

Nummer 6 gemeenteraadsverkiezingen

Adres: Vrijenburglaan 177, 2994 HA Barendrecht
Telefoon:
Email: wiljo@cdabarendrecht.nl

 

Profielschets
Mijn naam is Wiljo Reijnders. Geboren 22 april 1980 in het brabantse land, opgegroeid op de Veluwe, gestudeerd in Leiden en uiteindelijk in 2011 neergestreken in Barendrecht. Na mijn studie Fiscaal Recht in Leiden ben ik aan de slag gegaan als fiscalist bij een middelgrote accountantsorganisatie. Tot op heden doe ik dit nog steeds met veel plezier!

Ik ben getrouwd en trotse vader van een zoontje van bijna 3. Naast het gezinsleven houd ik mij in mijn vrije tijd bezig met activiteiten in de kerk en politiek. Daarnaast geef ik een aantal maal per jaar trainingen Belastingrecht bij een afstandsopleider.

Ambities die mij het meest aan het hart gaan.
In mijn vorige woonplaats heb ik voor het eerst kennigemaakt met de locale politiek en in het bijzonder met het CDA. Dit beviel mij zo goed dat ik na mijn verhuizing ook in Barendrecht aansluiting heb gezocht bij het CDA. Wat mijn belangrijkste drijfveer is dat je verbeteringen voor je leefomgeving kan realiseren door te participeren. Als je vind dat iets beter kan, dan moet je het probleem aanpakken en oplossen. Het zijn niet alleen woorden, maar vooral daden die je leefomgeving beter maken. Mijn belangrijkste thema’s voor Barendrecht zijn bereikbaarheid en veiligheid. 

Geen succes voor Barendrecht zonder een goede bereikbaarheid!
De komende periode ga ik mij sterk  maken voor een bereikbaar Barendrecht. Het kan toch niet zo zijn dat een Barendrechter na de dagelijkse files ook nog mag aansluiten in het dorp zelf! Een moeilijk bereikbaar Barendrecht is slecht voor economie en milieu. Met een goed bereikbaar Barendrecht zal Barendrecht aantrekkelijker worden voor ondernemers om er zich te vestigen en zal de luchtkwaliteit verbeteren wat een positief effect heeft op het woongenot!

Vrijenburg verdient veiligheid en bereikbaarheid!
Vrijenburg is een van grootste woonwijken van Barendrecht. Er wonen veel jonge gezinnen en mensen werken veelal buiten de wijk. Van het grootste belang is dan ook om te zorgen dat Vrijenburg veilig en bereikbaar is. De kinderen van de wijk verdienen het om veilig en alleen op straat te kunnen spelen of naar school te gaan. Daarnaast is ook de bereikbaarheid van het grootste belang. Het mag en kan niet zo zijn dat de verkeersopstoppingen al bij uw voordeur beginnen! De ontsluiting van Carnisselande/Vrijenburg dient dan ook optimaal geregeld te zijn of te worden. De komende periode dient er in het bijzonder gekeken te worden of een tweede ontsluiting van Carnisselande haalbaar is! Het CDA gaat hier vol voor!

 
Button publiceren