De Greenery in beeld

Philip Smits, CEO (Chief Executive Officer) van de Greenery, is op 8 maart 2012 gastspreker op een bijeenkomst van de CDA afdeling Barendrecht

 

Deze bijeenkomst wordt gehouden in het gebouw van de Historische Vereniging achter de Hervormde Dorpskerk aan de Dorpsstraat te Barendrecht.

Dhr. Smits zal na een korte terugblik op het ontstaan van de Greenery ingaan op de ontwikkelingen in de sector Groente en Fruit, de positie van de Greenery op dit moment en de toekomstvisie. De lokale en regionale plannen, waaronder die van het project Nieuw-Reijerwaard, komen eveneens aanbod. Daarnaast zal het thema duurzaamheid niet ontbreken.

Vervolgens is er geruime gelegenheid om in discussie te gaan met dhr. Smits.

Kiezen en Verbinden

Naast bovengenoemd onderwerp staat op de agenda nog een belangrijk bespreek item. Het rapport van de commissie Aart Jan de Geus: Kiezen en Verbinden, een politieke visie van uit het radicale midden. Deze wordt ingeleid door Mevr. Joba van den Berg-Jansen, medeopsteller van het rapport.

De avond begint om 19.15. Het eerste deel is gereserveerd voor de bespreking van het rapport Kiezen en Verbinden. Na een korte pauze staat vanaf 20.30 de Greenery centraal.

Iedereen is welkom om kennis te nemen van één of beide presentaties en deel te nemen aan de discussies.