4 maart Barendrechtse Vrouwendag

REMINDER! Kom ook op 4 maart naar de Barendrechtse Vrouwendag!

Op zondag 8 maart 2020 is het Internationale Vrouwendag. De vrouwen van de gemeenteraad Barendrecht nodigen daarom alle Barendrechtse vrouwen uit op woensdagavond 4 maart in het Gemeentehuis. Met vier generaties vrouwen kijken we terug en vooruit naar wat de kracht van vrouwen betekent in de samenleving. In vrijheid hebben wij allemaal de keuze om onze kracht in te zetten zoals we willen. Maar hoe doen de vrouwen in Barendrecht dat? Kom luisteren, praat mee en doe inspiratie op!

Internationale Vrouwendag is een dag om niet ongemerkt voorbij te laten gaan. Het thema van de avond is ‘De Kracht van Barendrechtse Vrouwen’. Daarmee sluit ze aan bij het thema Vrijheid dat dit jaar centraal staat voor Internationale Vrouwendag. Vrijheid om te kiezen voor je eigen weg of werk is ook in Nederland nog steeds niet vanzelfsprekend. Om elkaar te inspireren als Barendrechtse vrouwen zijn de vrouwen van de Gemeenteraad graag gastvrouw voor deze open bijeenkomst. Ook mannen zijn uiteraard van harte welkom.

Krachtige Barendrechtse vrouwen
Onder leiding van raadsleden Jacinta Floor en Cicilia Rijsdijk vertellen vier generaties Barendrechtse vrouwen over waar zij hun kracht uit putten en hoe ze die inzetten in de samenleving. Vanuit verschillende overtuigingen, vanuit verschillende werk/thuissituaties en vanuit verschillende tijden.
Ook inspireren Babs Mouton, Tonia Ruybroek en Glenda Peters graag met hun verhaal. Daarnaast vertellen de vrouwen die in en om de gemeenteraad werken hoe en waarom zij dit doen. Kom ook, praat mee en laat je inspireren.

Programma en aanmelding
Vanaf 19.00u is de inloop in de hal van het Gemeentehuis met koffie en wat lekkers. Het programma start om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur. Zie het programma hieronder voor alle sprekers en inspirators.
Iedereen is van harte welkom. Om een indicatie te hebben van het aantal deelnemers kunt u zich aanmelden via het evenement op deze Facebookpagina of e-mail: Barendrechtsevrouwendag@gmail.com

Ook zonder aanmelding bent u van harte welkom. We zien u graag op 4 maart!

https://www.facebook.com/Barendrechtsevrouwendag/