Afscheid Wiljo Reijnders

Tijdens de raadsvergadering van 17 december hebben we afscheid genomen van Wiljo Reijnders als gemeenteraadslid en als lid van de fractie van het CDA Barendrecht.

Nieuwe-Tonge

De familie Reijnders verhuist naar de Zuid-Hollandse gemeente Nieuwe-Tonge op het eiland Goeree-Overflakkee. Ze hebben daar een huis gekocht. Gemeenteraadsleden moeten woonachtig zijn in dezelfde gemeente als waar ze raadslid zijn, dus deze verhuizing betekent automatisch dat Wiljo geen raadslid meer kan zijn in de gemeente Barendrecht.

Wiljo fractievoorzitter per 2017

Wiljo heeft er al meerdere jaren als raadslid opzitten. Eerst als fractielid en tussen 2017 en 2018 als fractievoorzitter. In zijn gehele tijd als raadslid heeft zich vol overgave ingezet voor het CDA Barendrecht. Zeker op het gebied van de gemeentefinanciën heeft hij zijn invloed laten gelden.

Het CDA Barendrecht verliest met zijn vertrek een professionele en gepassioneerde collega die zich altijd vol overgave voor ons heeft ingezet.

Het CDA Barendrecht is dankbaar voor zijn trouwe inzet en wensen hem en zijn familie veel gezondheid en succes toe in de nieuwe woonomgeving!

Tagged