Hans Spierings nieuw raadslid CDA

Felicitaties Burgemeester

Tijdens de raadsvergadering van 17 december is Hans Spierings geïnstalleerd als nieuw raadslid voor het CDA Barendrecht. Wiljo Reijnders gaat verhuizen en daarmee valt een plek open in de CDA fractie.

Hans loopt als een aantal jaren mee in de gemeentepolitiek in Barendrecht. Als bestuurslid was hij al nauw verbonden met de fractie. Ook in de jaren daarvoor heeft hij al veel ervaring opgedaan met het raadswerk in andere gemeenten Rotterdam, Rhoon, Albrandswaard). Kortom; Hans is een ervaren kracht die de opengevallen plek goed kan gaan invullen.

Hans Spierings

Hans is geen onbekende binnen de Barendrechtse gemeenschap, hij is sociaal aktief binnen vele verenigingen. Eerder was hij al bestuurder bij Spartaan “20 en is een aantal jaren directeur amateurvoetbal KNVB.

Binnen de nieuwe samenstelling van de fractie van het CDA Barendrecht zal Hans zich onder andere gaan bezighouden met de onderwerpen Economie, Sport en Ontspanning en Veiligheid.

Het CDA Barendrecht is blij met de komst van Hans, we hebben er het volste vertrouwen in dat hij zijn rol met verve zal oppakken en ook zal waarmaken. Hans welkom!

Tagged