CDA actief in Roparunteam BaRENdrecht307

Roparunteam 307De CDA-raadsleden Peter Luijendijk en Leo van Gelder starten op zaterdag 18 mei 2013 in Parijs als lopers van het gemeentelijke Roparunteam BaRENdrecht307.

Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer. De start is ook dit jaar zowel in Parijs als in Hamburg. De finish is op maandag 20 mei in Rotterdam. Maar niet nadat de teams zijn toegejuicht bij de Doorkomst in Barendrecht!

Het team BaRENdrecht307 bestaat uit lopers, fietsers en ondersteuning. Het team staat onder leiding van teamcaptain wethouder Stephanie ter Borg.  Naast onze twee CDA-ers en de wethouder vormen onder meer ambtenaren, raadsleden en de griffier het team BaRENdrecht.

Het doel van elk Roparunteam is zoveel mogelijk geld in te inzamelen voor mensen met kanker.

Wilt u dit team sponsoren of wilt u meer informatie ga dan naar www.barendrecht307.nl

Er doen dit jaar maar liefst acht Barendrechtse teams mee aan de de Roparun!  Ook deze teams kunt u sponsoren via www.roparun.nl/doneren.  Alle Barendrechtse teams zijn de afgelopen weken voorgesteld in Blik op Barendrecht.

CDA-Barendrecht wenst alle Barendrechtse teams heel veel succes, maar in het bijzonder team BaRENdrecht307 met onze fractieleden Leo en Peter!

Tagged