CDA Barendrecht trakteert “Riders for Hope” op sleuteltaart.

vlnr: Dirk Hogeweg, Peter van Dalen, Arno Schippers
vlnr: Dirk Hogeweg, Peter van Dalen, Arno Schippers

De komende tijd zet CDA Barendrecht lokale sleutelfiguren in het zonnetje. Wat is Barendrecht zonder de steun van al die vrijwilligers en professionals? Iedere week zal een kandidaat van het CDA als blijk van waardering de “sleuteltaart” uitreiken aan een sleutelfiguur.

Dirk Hogeweg en Peter van Dalen zijn van die sleutelfiguren die zich op sportieve inzetten om geld in te zamelen voor onderzoek naar hersentumoren. Afgelopen vrijdag ontvingen zij uit handen van kandidaat-raadslid Arno Schippers de sleuteltaart.

Vrijwel iedereen wordt in zijn of haar leven geconfronteerd met kanker. Er is nog steeds veel geld nodig voor onderzoek. Dirk en Peter willen evenals vorig jaar weer een steentje bijdragen om genezing van deze ziekte mogelijk te maken. Daarom nemen zij dit jaar deel aan de “Ride For Hope”. In 3 dagen fietsen zij door alle 12 provincies van Nederland, in totaal 750 km. Met deze prestatie willen Dirk en Peter  samen minimaal € 1.500,- ophalen voor onderzoek naar genezing van hersentumoren. Uiteraard zoeken zij nog sponsoren voor deze tocht. Zie ook hun website

http://decarnisseklimmers.weebly.com/

Voor het CDA was het voorgenoemde meer dan genoeg reden om Dirk en Peter in het zonnetje te zetten door een overheerlijke taart van Bakker Pot te overhandigen en hen veel succes te wensen bij het bereiken van hun doel.