CDA deelt sleuteltaart uit aan groenteman Vermaas

vermaas1-6
Miranda Vermaas (Zij zoekt nog een baan), vaste kracht Jannie en Hans Vermaas ontvangen de taart van Corrie Righolt –Dam en Rolinka van der Graaff.

Zaterdag 31 mei 2014 was de allerlaatste dag dat de groentewinkel van de familie Vermaas haar deuren opende. Niet alleen 40 jaar lang een verkooppunt van groente en fruit maar ook een plek waar men elkaar kon ontmoeten. Altijd was er tijd voor een praatje, een vriendelijk woord. Veel vaste klanten kwamen uit de wijken Buitenoord en de Oranjewijk maar  ook uit de wijdere omgeving kwam  men voor de dagelijkse vitamines.  De  vitamine “aandacht” werd direct in de winkel geserveerd, zonder meerprijs te berekenen.

Een winkel die dus duidelijk ook als een gewaardeerde ontmoetingsplek fungeerde. Het CDA vond dit een mooie gelegenheid om de familie Vermaas  in het zonnetje te zetten. Als sleutelfiguren in onze Barendrechtse samenleving werd hen door Corrie Righolt-Dam en Rolinka van der Graaff namens het CDA de sleuteltaart van Bakker Pot overhandigd.

CDA Barendrecht wenst de familie Vermaas veel succes voor de toekomst!