CDA feliciteert Van Gelder groente en fruit

[ezcol_2fifth]

[/ezcol_2fifth] [ezcol_3fifth_end]

Barendrecht | Het CDA feliciteert Van Gelder groente en fruit met het slaan van de eerste paal.

Maandag 9 oktober heeft Van Gelder groente en fruit de eerste paal geslagen voor een nieuw complex in Nieuw Reijerwaard. Van Gelder is daarmee de eerste ondernemer die zich zal vestigen in Nieuw Reijerwaard.

Het CDA is bijzonder verheugd, dat het juist de gebroeders Van Gelder zijn die het spits afbijten. Niet alleen, omdat zij volledig geworteld zijn in onze regio, maar ook omdat kwaliteit en duurzame relaties met klanten en leveranciers voor hen de basis vormen voor het succes.

In een indrukwekkende prestentatie hebben de gebroeders Van Gelder hun toekomstplannen voor de nieuwbouw toegelicht voor klanten en leveranciers in het Van der Valk hotel-restaurant. De omzet van Van Gelder is in een aantal jaren aanzienlijk gegroeid, de verwachting is, dat deze in 2017 zal doorgroeien tot boven de € 70 mln. Door deze groei is het huidige pand eigenlijk te klein geworden en staat het een verdere groei in de weg.

De aanleg van Nieuw Reijerwaard voorziet duidelijk in een behoefte. Duurzaamheid is voor de Agrovers/food sector een zeer belangrijk item. Als meest duurzame bedrijventerrein voorziet Nieuw Reijerwaard dan ook duidelijk in een behoefte.

 

[/ezcol_3fifth_end]