CDA: kom naar de Dag van de ChristenDemocratie! 

 

CDA: KOM NAAR DE DAG VAN DE CHRISTENDEMOCRATIE!

 

Zaterdagmiddag 22 juli 2022 Nijkerk

 

Op Zaterdagmiddag 2 juli 2022 organiseert het CDA de Dag van de christendemocratie!  
Het is een unieke dag van verdieping en inspiratie voor iedereen die meer wil afweten van de christendemocratie. Er is een afwisselend programma van topsprekers, workshops, talkshows en ontmoetingen samengesteld waarbij geen heilig huisje onbespreekbaar blijft. De toegang is gratis.

De christendemocratie heeft altijd hoopvolle, samenbindende perspectieven voor volgende generaties willen ontwikkelen. 
Het centrale thema tijdens deze middag is dan ook: De coöperatieve samenleving: Kijken vanuit de ander. Politieke partijen onderscheiden zich door hun eigen visie op het gemeenschappelijk goede. Maar door een toenemende individualisering, polarisatie en vriend-vijanddenken lijken we het zicht kwijt te raken op de samenleving als ons gemeenschappelijk huis. Hoe kunnen we voorkomen dat de politieke vertegenwoordiging zich tegen “anderen” keert en zich niet meer ten dienste stelt van het algemeen welzijn? Wat is de gemeenschap versterkende rol van de politiek? En: wat is de rol van het CDA? 

Het belooft een mooie dag te worden in Nijkerk! Damiaan Denys, Sammy Mahdi, Wopke Hoekstra, Pauline Calmez, Ernst Hirsch Ballin, Leonard Geluk, Eva Rovers, Jos Wienen, Paul Schenderling en nog vele anderen hebben hun medewerking toegezegd. Tijs van den Brink is de dagvoorzitter!

De Dag van de christendemocratie is voor iedereen toegankelijk, u hoeft geen lid te zijn van het CDA. Wel dient u zich vooraf aan te melden. De toegang voor deze dag is gratis. 


U kunt met eigen vervoer, maar als vervoer een probleem is laat het ons dan voor 26 juni weten op Voorzitter@CDAbarendrecht.nl

Tagged