Nieuwe voorzitter CDA Barendrecht

 

ARJAN SULLOCK ENZLIN NIEUWE VOORZITTER CDA BARENDRECHT

 

Marianne van Wilgenburg-Beernink draagt het stokje over.

 

 

Arjan Sullock Enzlin is verkozen tot voorzitter van het CDA in Barendrecht.
Tijdens de algemene ledenvergadering van CDA-Barendrecht heeft Arjan Sullock Enzlin, op voordracht van het bestuur, unaniem het vertrouwen gekregen van de leden.

 

Hij volgt Marianne van Wilgenburg-Beernink op die na 4 jaar het voorzitterschap overdraagt. In die periode had het bestuur ledenzorg als prioriteit. Zo werden alle leden geconsulteerd, excursies en thema-avonden georganiseerd. Het OREN project werd gestart, waarbij actieve leden verdeeld over de gemeente, de fractie kunnen informeren over hun wijk. Marianne kijkt terug op een boeiende periode, waarin nauw werd samengewerkt met de fractie en waarin de band met de leden werd versterkt.

Arjan geeft aan zeer vereerd te zijn met het gegeven vertrouwen. Arjan:

 

“Als voorzitter ben je het bestuurlijke gezicht van CDA-Barendrecht en dat schept verantwoordelijkheden. Ik zie een een enthousiast team waar we mee kunnen bouwen. Samen met fractie, campagneteam, bestuursleden en leden gaan we aan de slag om CDA-Barendrecht op de kaart te zetten.”

 

Arjan Sullock Enzlin is geen vreemde in de politiek. Van 2014-2018 was hij al gemeenteraadslid en nam h Als voorzitter ben je het bestuurlijke gezicht van CDA-Barendrecht en dat schept verantwoordelijkheden. Ik zie een een enthousiast team waar we mee kunnen bouwen. Samen met fractie, campagneteam, bestuursleden en leden gaan we aan de slag om CDA-Barendrecht op de kaart te zetten.”

Arjan Sullock Enzlin is geen vreemde in de politiek. Van 2014-2018 was hij al et initiatief om de de onderdoorgang van de A29 opengesteld te krijgen. Sullock Enzlin laat zich verder kennen als een maatschappelijk actief betrokken persoon. Zo is hij eerder actief geweest in de landelijke oudercommissie van Humanitas en lid van de WMO-adviesraad.

Oud-voorzitter, Marianne van Wilgenburg, draagt in volste vertrouwen het stokje over:

 

“Arjan is sinds 2020 lid van het bestuur. Met zijn ervaring en verbindend vermogen laat ik de afdeling in goede handen.”

Tagged