CDA met nieuwe website ‘Altijd in de Buurt’!

CDA met nieuwe website ‘Altijd in de Buurt’!
Vandaag is een nieuwe website online waarop Barendrechtse burgers kunnen zien wat het CDA voor hen doet.

Overal zetten CDA’ers zich in voor onze samenleving. Dit doen ze voor u in de gemeenteraad, op het provinciehuis, in het waterschap, op het Binnenhof en in het Europees Parlement.
Besturen doe je met het oog op morgen en voor daarna. Met het maken van plannen laat het CDA zien wat wij voor u doen. Op deze wijze bouwen wij aan #EenHeleGoedemorgen en dus aan uw toekomst. 

CDA vindt het belangrijk dat het werk van al deze CDA’ers goed inzichtelijk wordt gemaakt en zo zichtbaar wordt voor de burger. Het CDA lanceert daarom een mooie website waarop u kan zien wat wij voor u doen. Op dit platform kan iedereen zien welke standpunten het CDA heeft en waar het CDA in uw buurt en regio aan werkt! Alle 12 provincies doen mee! Zo wordt heel mooi zichtbaar hoe CDA van de provincie Zuid-Holland en CDA-Barendrecht samen optrekken om meer betaalbare woningen voor elkaar te krijgen.

Vul de postcode in en zie wat de provincies willen veranderen en waar lokaal aan wordt gewerkt. Zo maken we politiek tastbaar en laten wij iedereen zien hoe wij bouwen aan #EenHeleGoedemorgen.

Nieuwsgierig om te weten wat CDA´ers voor u doen?
Zo werkt het CDA aan uw toekomst:
http://eenhelegoedemorgen.cda.nl/
http://altijdindebuurt.cda.nl/

Tagged