CDA bestuursleden Jilles van der Stoep en Arjan Sullock Enzlin bezochten Ariane Verdoorn en Niko Petrji van UnieK.

CDA schenkt pindakaas aan Kledingbank UnieK

CDA bestuursleden Jilles van der Stoep en Arjan Sullock Enzlin bezochten Ariana Verdoorn en Niko Petrji van UnieK.
CDA bestuursleden Jilles van der Stoep (l) en Arjan Sullock Enzlin (r) bezochten Ariane Verdoorn (ml) en Niko Petrji (mr) van UnieK.

In kader van de Nationale Pindakaasdag op 24 januari schenkt CDA-Barendrecht dit jaar aan de Kledingbank UnieK potten pindakaas die speciaal geschikt is voor vogels. 

Afgelopen jaar deelde het CDA ook al pindakaas voor vogels uit op de Middenbaan in Barendrecht. De actie kreeg toen grote sympathie van de Barendrechtse burgers. Raadslid Arno Schippers was toen duidelijk over het waarom: “Juist onze leefomgeving vinden wij als CDA belangrijk en daar horen vogels bij.” En dat geldt nog steeds. Reden genoeg om op Nationale Pindakaasdag aandacht te vragen voor onze gevederde vrienden.
 
Dit jaar schenkt CDA-Barendrecht potten vogelpindakaas en vogelhuisjes aan kledingbank UnieK. UnieK zamelt kleding, fietsen en kinderspeel­ goed in om dit gratis te verstrekken aan de Barendrechtse minima. Ook heeft UnieK sinds kort een market, waar de klanten van UnieK food- en non-food producten kunnen krijgen.
Uniek zal de potten pindakaas aan haar klanten geven. Zij kunnen op deze wijze onze vogels een warm jasje geven.
Doet u ook mee op 24 januari?

.

Tagged