CDA-voorzitter Peetoom in Barendrecht en Ridderkerk

Op maandagmiddag 22 april 2013 bezoekt landelijk voorzitter Ruth Peetoom het Ronald Mc Donald Huis in Barendrecht. ’s Avonds treedt  zij in discussie met leden en belangstellenden over de kracht van de samenleving en de toekomst van het CDA.

 

In het Ronald McDonald Huis wordt gediscussieerd over het ouderenbeleid en de ontwikkelingen in de zorg. Het CDA maakt zich hierover grote zorgen en daarom wil de voorzitter zich graag laten informeren. Peetoom gaat in gesprek met vertegenwoordigers van lokale ouderenbonden, vrijwilligers in de zorg en woordvoerders van lokale CDA-fracties in de regio. Ook de directie van het naast gelegen regionaal opererend ziekenhuis Yulius is aanwezig.

 

Feestelijke manifestatie
In Hotel v.d. Valk in Ridderkerk (Ridderster) is er om 20:00 uur een feestelijke verenigingsmanifestatie. Wat is de rol van de burger in een maatschappij waarin de overheid zich steeds verder terugtrekt? Het CDA zoekt naar goede voorbeelden van burgerinitiatieven die laten zien dat er toekomst zit in een samenleving met minder overheidsbemoeienis.

 

Ruth Peetoom spreekt daarnaast over de koers die het CDA op dit moment vaart en geeft inzicht in de uitwerking van de rapportages over de partij.

Het CDA nodigt leden en belangstellende van harte uit bij de manifestatie aanwezig te zijn!

Meer informatie bij de voorzitter van de CDA-afdeling Barendrecht Kees Silvis voorzitter@cdabarendrecht.nl