Corrie Righolt-Dam in het zonnetje gezet.

Taart Corrie RigholtCorrie Righolt-Dam krijgt van Lijsttrekker Peter Luijendijk de laatste sleuteltaart uitgereikt. In de afgelopen periode heeft CDA Barendrecht lokale sleutelfiguren in het zonnetje gezet. Nu krijgt de huidige fractievoorzitter als dank deze taart.

16 jaar politiek
Na 16 jaar Politiek heeft Corrie aangegeven een stapje terug te gaan doen. Alom wordt Corrie gewaardeerd voor haar inzet voor Barendrecht en haar bewoners, en voor haar brede kennis van onderwerpen die in Barendrecht spelen. Altijd een luisterend oor maar ook duidelijk in haar opvattingen. Zij heeft de afgelopen jaren veel betekend voor de Barendrechtse samenleving.

CO2
Grote bekendheid heeft Corrie gekregen bij het CO2 vraagstuk. Dit onderwerp heeft in landelijk media en politiek veel aandacht gekregen. Mede door haar chemische opleiding heeft zij veel studie gedaan naar de risico’s van CO2 opslag onder Barendrecht. Velen zijn Corrie nog steeds dankbaar voor haar standvastigheid. De kroon op het werk was op 4 november 2010 toen het CO2 demonstratieproject in Barendrecht werd afgeblazen.

Voldoende stemmen
Corrie staat nog steeds als nummer 10 op de kandidatenlijst van het CDA. “Als het CDA groot genoeg wordt, ben ik weer raadslid”, aldus Corrie Righolt-Dam.

Peter Luijendijk, de lijsttrekker van het CDA, bedankte Corrie met een heerlijke sleuteltaart van Bakker Pot mede namens heel veel Barendrechters

Tagged