Dankkaart Gemeenteraad

Gemeenteraad bedankt Barendrechters

Hulde aan iedereen die zich inzet voor Barendrecht!

Barendrecht en de rest van de wereld gaan op dit moment de strijd aan met het coronavirus. Ieders gezondheid, jong of oud, gaat voor alles! Dit zet ook onze lokale samenleving onder druk en vraagt veel van ons allemaal. Wij, de leden van de gemeenteraad, leven mee met alle inwoners en werkenden in Barendrecht. Houd vol!


Wij, de leden van de gemeenteraad, waarderen het enorm dat zovelen zich inzetten om het leven zo goed mogelijk door te laten gaan. Dat is Barendrecht: we zetten ons in waar nodig, kijken om naar elkaar; ieder op zijn eigen manier, zo doen we het samen! We zijn onder de indruk van alle initiatieven. We hebben deze initiatieven en elkaar op dit moment harder nodig dan ooit! Hulde voor iedereen die op zijn eigen manier, klein of groot, vrijwillig of in het werk, Barendrecht en haar inwoners door deze crisis helpt.

Door het coronavirus hebben we de afgelopen weken de besluitvorming in de gemeenteraad tijdelijk vrijwel stil moeten leggen. Nu pakken we het weer op, voor een groot deel op een digitale manier. Net als velen doen we ons werk thuis. We willen de belangen van Barendrecht en de inwoners van Barendrecht zo goed mogelijk behartigen. Zeker in deze moeilijke tijd. Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle.


Barendrecht houdt stand, geef om elkaar!

De leden van de Barendrechtse gemeenteraad