IJsbaan op locatie NAM Leedeweg?

 

IJsbaan op locatie NAM Leedeweg?

 

CDA wil 4 seizoenenlocatie voor allerlei activiteiten

 

De NAM gaat het terrein aan de Leedeweg verlaten en dat start volgend jaar al. Het CDA Barendrecht komt nu met plannen om dit terrein een nieuwe bestemming te geven als 4 seizoenen activiteiten locatie. We denken nu al na over de mogelijkheden.
Een kunstmarkt of een kofferbakverkoop liggen voor de hand.

Maar wat dacht u van schoolactiviteiten voor kinderen; lekker ravotten, vlotten bouwen, een vliegerfestijn, lekker skeeleren met de klas of om van daaruit de natuur van de Zuidpolder in te trekken. Het is allemaal denkbaar op deze prachtige plek.

 

IJsbaan is een optie
Dit terrein kan in de winter ook gebruikt worden als ijsbaan. Het terrein is verhard en daardoor geschikt om onder water te zetten.
In Barendrecht hebben we nog niet zo’n grote locatie die daarvoor gebruikt kan worden. Het terrein is ongeveer 2 voetbalvelden groot (125 bij 220 meter).

 

Hoe leuk kan dat zijn als we dat in Barendrecht voor elkaar kunnen krijgen? En wat dacht u van een koek en zopie kraam erbij? Of een combinatie met een Kerstmarkt? Dat zou een erg leuke toevoeging zijn!

 

Nog heel veel andere mogelijkheden
We kunnen hier onmogelijk alle ideeën uitwerken maar het terrein is eigendom van de gemeente en dat maakt het gemakkelijker om er straks iets mee te gaan doen.

Het CDA heeft oog heeft voor de natuur en de omwonenden; het moet een mooi terrein zijn voor Barendrechters, maar niet tot overlast zijn voor zowel de omwonenden als de natuur van de Zuidpolder. Daarom zijn we geen voorstander van grootschalige evenementen met muziek op deze locatie. Voor grotere (muziek) evenementen hebben wij een alternatief plan, …. Maar daarover binnenkort meer!

 

Denk en doe mee aan de prijsvraag!

Heb jij ook een idee voor het 4 seizoenenplan?

Stuur die dan voor 1 maart in naar het CDA-Barendrecht. Zie knop voor contactgegevens:

 

CONTACT

 

De meest originele inzending krijgt een lekkere taart, die komen we met onze eigen “CDA-bakfiets” bij je thuisbezorgen!