CDA Barendrecht trakteert Jos Vis op sleuteltaart!

Taart Jos Vis en GerdienDe komende tijd zet CDA Barendrecht lokale sleutelfiguren in het zonnetje. Wat is Barendrecht zonder de steun van al die vrijwilligers en professionals? Iedere week zal een kandidaat van het CDA als blijk van waardering de “sleuteltaart” uitreiken aan een sleutelfiguur.

Jos Vis, radiopresentator, is zo’n  sleutelfiguur voor Barendrecht. Hij kreeg  van kandidaat-raadslid Gerdien de Lange afgelopen vrijdag de sleuteltaart. Jos Vis is de stem van Barendrecht. Of, zoals hij het zelf liever zegt: ‘Ik geef Barendrecht gelegenheid haar stem te laten horen’.

Al jarenlang is Jos Vis op ExxactFM Radio een bekende stem voor Barendrecht.  Op een prettige manier laat hij bewoners van jong tot oud hun verhaal doen en geeft hij ze een podium.  Zeer verdiend staat hij nu even zelf in het zonnetje en kreeg een heerlijke taart van bakker Pot als sleutelfiguur voor de communicatie in Barendrecht.

Gerdien de Lange-Leguijt is kandidaat-raadslid voor het CDA in Barendrecht. Zij zet zich in de raad straks graag in voor goede communicatie en zorgvuldige burgerparticipatie.