CDA Barendrecht trakteert Kees Romein op sleuteltaart

Leo van Gelder en Kees Romein
Leo van Gelder en Kees Romein

Kees Romein is zo’n sleutelfiguur die midden in de Barendrechtse samenleving staat en op een enthousiaste manier vorm geeft aan het vrijwilligerswerk. Hij kreeg van raadslid Leo van Gelder afgelopen vrijdag de sleuteltaart.

Kees is al jarenlang een betrokken bestuurslid bij de stichting “Omgaan met pesten”. Vanuit een Barendrechts initiatief is deze stichting nu ook landelijk actief. De stichting faciliteert trainers die op scholen leerlingen begeleiden. Deze leerlingen leren om meer zelfvertrouwen te krijgen waardoor ze niet meer worden gepest.

Bij de BVV Barendrecht is Kees ook een bekend gezicht. Hij staat daar regelmatig achter de bar en tevens is hij wedstrijdcoördinator en scheidsrechterbegeleider. Naast deze activiteiten was Kees ook nog een actief lid binnen de Protestantse Kerk (PKN) in Barendrecht en al 25 jaar regelmatig ouderling in de Triomfatorkerk

Aanleiding genoeg voor Leo van Gelder om Kees eens in het zonnetje te zetten. Op de middenstip van het veld van de BVV kreeg hij een heerlijke taart van bakker Pot.

Leo van Gelder is raadslid voor het CDA en heeft de portefeuilles verkeer, milieu en ruimtelijke ordening.