CDA Barendrecht vraagt aandacht voor ondernemer (s)

SpoorlaanBARENDRECHT | Als ondernemers de pers gaan opzoeken om aandacht te vragen voor hun probleem, gaat er iets niet goed, zo stelt Peter Luijendijk fractievoorzitter van CDA Barendrecht.

Op initiatief van CDA Barendrecht is tijdens de raadvergadering van 26 mei 2015 een motie aangenomen, waarin aandacht wordt gevraagd voor de uitrit van Olympic Fruit op de Spoorlaan. Na de aanleg van de nieuwe verbindingsweg richting het station van Barendrecht is het niet meer mogelijk om vanaf eigen terrein met vrachtwagens de nieuwe Spoorlaan op te rijden. Een koddige situatie noemt de ondernemer het zelf.

In de motie wordt het college gevraagd een bindend onderzoek naar de verkeerssituatie te overwegen. Het onderzoek moet uitwijzen wat de beste en veiligste verbinding is tussen het bedrijventerrein en de nieuwe Spoorlaan. Het onderzoek en voortvloeiende afspraken moeten 1 oktober 2015 zijn afgerond.

Luijendijk heeft er vertrouwen in, dat het probleem nu adequaat wordt opgepakt en zal de voortgang nauwlettend in de gaten houden.