Bas, Klaas en Corrie krijgen hun tweede stempel

CDA-ers nemen deel aan etappe fiets-4-daagse

 

Bas, Klaas en Corrie krijgen hun tweede stempel Het kan niet missen of u heeft hier in de lokale media iets over gelezen. De Ridderkerkse fietsvierdaagse is weer voorbij.  Bas Nootenboom, Klaas Groenendijk en Corrie Righolt-Dam fietsten de laatste etappe op donderdag 29 juni 2006 mee. Helaas konden wij door de beperkte tijd maar één avond en slechts de etappe van 15 km fietsen.

Bas, Klaas en Corrie krijgen hun tweede stempel

Wij kunnen u deze fiets-4-daagse aanbevelen. Perfect georganiseerd, fout rijden is (bijna) niet mogelijk en je komt op plekjes, die echt weer nieuw zijn. Onderweg niet alleen controleposten, maar ook versnaperingen. Maar ook een enthousiaste straat in directe omgeving van start en finish met vlaggen, publiek en een muziekkorps. De versnaperingen vielen in de smaak!

De versnaperingen vielen in de smaak!

De laatste meters van Bas, Klaas en Corrie in hun etappe. Voor de 26ste keer werd dit evenement georganiseerd. Ook de 27ste editie komt er aan. Deze wordt georganiseerd van maandag 25 juni tot en met 28 juni 2007.  Start- en eindpunt bij Voetbalvereniging v.v. Rijsoord. De organisatie hoopt volgend jaar nog meer deelnemers uit omringende gemeenten te zien meefietsen.

De laatste meters van Bas, Klaas en Corrie in hun etappe.

De CDA-vertegenwoordigers uit Barendrecht hebben toegezegd bij leven en welzijn volgend jaar op donderdag 28 juni 2007 acte de présence te kunnen geven. Als het even kan met meer CDA-ers en een langere afstand. Bas reikt prijzen uit.

Bas reikt prijzen uit.

Napraten over de geleverde “prestatie”

Napraten over de geleverde “prestatie”