CDA: geslaagde discussieavond lage lasten fonds

Een CDA-delegatie van de provincie en het waterschap heeft op uitnodiging van CDA Barendrecht, CDA Ridderkerk en CDA Albrandswaard een werkbezoek gebracht aan de BAR-gemeenten. 

Na een druk dagprogramma aan de drie gemeenten werd de dag afgesloten met een discussieavond over het betaalbaar houden van onze energierekening.
Het CDA kijkt terug op een geslaagde dag. In de werkbezoeken stond duurzaamheid centraal. Zo gaf de zorgboerderij de Buytenhof in Rhoon voorlichting over duurzame voedselproductie en bij sporthal de Wissel in Ridderkerk stond de duurzame bouw van deze energie-neutrale hal centraal.

Een Lage lastenfonds is de inzet van het CDA bij de komende Provinciale verkiezingen
Tijdens de druk bezochte discussie-avond ging Adri Bom-Lemstra, lijsttrekker en gedeputeerde van Zuid-Holland in op de rol van het lage lastenfonds voor het betaalbaar houden van onze energierekening. Adri Bom-Lemstra gaf aan :“Wij willen een duurzame energietransitie die realistisch is. Dat wil zeggen haalbaar en betaalbaar voor iedereen!

De energietransitie is van iedereen en voor iedereen. Daar waar de financiën in de weg staan helpen we en daar is het lage lastenfonds voor.” 

 

 

 

Tagged