Coalitiepartijen Barendrecht zaterdag in wijk Buitenoord

De coalitiepartijen in Barendrecht bezoeken op zaterdag 9 maart a.s. de wijk Buitenoord. Bewoners van de wijk kunnen tussen 10.00u en 12.00u met hen in gesprek over de onderwerpen die daar leven. Of over de vraag welke ideeën de bewoners hebben voor het wonen en leven in hun wijk. Door samen de wijk in te gaan, benadrukken de partijen hun samenwerking in Barendrecht.

 Vanaf 10.00 uur trekken de coalitiepartijen CDA, SGP/CU, VVD, GroenLinks, PvdA en D66 vanaf Basisschool De Ark door de wijk Buitenoord en gaan ze in gesprek met bewoners.

De raadsleden en wethouders zullen tijdens het bezoek aan de wijk zwerfafval opruimen, dit naar aanleiding van het burgerinitiatief Barendrecht zwerfafvalvrij.

Bewoners die mee willen doen kunnen zich tussen 09.45u en 10.00u melden bij Basisschool De Ark. Zakken, grijpers en handschoenen zijn beschikbaar. Raads- en collegeleden roepen inwoners op mee te doen met deze actie!

Van 11.00-12.00 uur kunnen de wijkbewoners terecht in Basisschool De Ark, Klipper 109 waar de raadsleden en wethouders ze welkom heten en in gesprek gaan. De wijkbezoeken geven bewoners de gelegenheid om met de coalitiepartijen in gesprek te gaan over wat er leeft in de wijk en of ze ideeën hebben om hun wijk te verbeteren. Ook kunnen de bewoners van gedachten wisselen over bijvoorbeeld plannen van het gemeentebestuur

Tagged