Dementievriendelijke Dinsdag – in de taxi

‘ Misschien heb je het al eens meegemaakt. Een klant wil niet voor in de auto stappen omdat hij ziet dat daar al iemand zit, terwijl dit niet zo is. Of een klant wil halverwege de rit ineens uitstappen omdat zij denkt dat jullie al op de bestemming zijn. Hoe reageer jij? ‘

De bovenstaande tekst komt van de website www.samendementievriendelijk.nl, daar kun je als taxichauffeur of vrijwillige chauffeur de gratis online cursus volgen waarin je meer leert over het goed omgaan met klanten met dementie. Het enige dat je hoeft te doen is via die website eerst je e-mailadres invullen en je start de cursus. Elke keer dat je de cursus doet, krijg je andere vragen. Zo leer je steeds beter hoe je klanten met dementie goed kunt helpen.

Het CDA Barendrecht wil een steentje bijdragen aan het vergroten van kennis over dementie en het goed omgaan daarmee. Daarom delen we 14 weken lang de gratis cursussen voor omgaan met dementie van de website www.samendementievriendelijk.nl. Dit doen we via onze website en social media kanalen. We hopen dat veel bedrijven, instellingen en verenigingen die kennis helpen verspreiden zodat we zoveel mogelijk inwoners van Barendrecht bereiken.

Tagged