Dementievriendelijke Dinsdag – in de winkel

In de winkel

“Een meneer komt voor de vierde keer die dag in jouw apotheek een zalfje halen. Zonder recept. Of je ziet in jouw supermarkt een keurige mevrouw die zomaar pakken koffie uit het rek op de grond laat vallen.
Hoe reageer jij?”

De bovenstaande tekst komt van de website  www.samendementievriendelijk.nl, daar kun je als medewerker van een winkel de gratis online cursus volgen waarin je meer leert over het goed omgaan met klanten met dementie. Het enige dat je hoeft te doen is via die website je e-mailadres invullen en je start de cursus.

Klik hier voor het volgen van de gratis online training ‘In de winkel’ van samendementievriendelijk.nl

Met een toenemend aantal inwoners met dementie, ook in Barendrecht, wordt het steeds belangrijker dat iedereen weet hoe je het beste je dementerende buurvrouw, vrijwilliger of klant kunt helpen.

Het CDA Barendrecht wil een steentje bijdragen aan het vergroten van kennis over dementie en het goed omgaan daarmee. Daarom delen we 14 weken lang de gratis cursussen voor omgaan met dementie van de website www.samendementievriendelijk.nl. Dit doen we via onze website en social media kanalen. We hopen dat veel bedrijven, instellingen en verenigingen die kennis helpen verspreiden zodat we zoveel mogelijk inwoners van Barendrecht bereiken.

Tagged