Enthousiaste jongeren gezocht!

Meepraten en doen bij activiteiten voor en door jongeren. Dan is het jongerenplatform van de gemeente Barendrecht vast wat van jou! Enige weken geleden stond deze oproep op de gemeentepagina van de Schakel te lezen:  "Wil jij een inbreng hebben in de dagelijkse gang van zaken in Barendrecht? Ben jij het ook zat dat er over jou wordt gepraat in plaats van met jou? Wil je een duidelijk en hoorbaar geluid aan de gemeente Barendrecht laten horen, maar weet je niet hoe? Vind je dat het geluid van jongeren ondervertegenwoordigd is in Barendrecht en wil je er zelf voor zorgen dat daar verandering in komt samen met een leuk team? Dan hebben wij iets voor jou! Het Barendrechts Jongerenplatform!"

De gemeente Barendrecht is nog steeds op zoek naar enthousiaste jongeren die willen helpen en hun steentje willen bijdragen.  

Wil je meer weten stuur dan een e-mail voor meer informatie naar lafdil@alle-r-hande.net

Vanzelfsprekend kan je ook altijd bij de CDA-fractie je ideeën kwijt over wat er voor jongeren in Barendrecht echt moet gebeuren.  Vertel het ons of maak een afspraak. Stuur een mailtje naar info@cdabarendrecht.nl