Fractie zoekt het hogerop

Present ZuidwesterBARENDRECHT | Zaterdag 13 februari 2016. Onze jaarlijkse  activiteit als fractie voor Stichting Present voerde ons ditmaal  naar de Pottenbakkerij.

Aan de Pottenbakkerij staan een drietal woningen voor de stichting Zuidwester. De mooie, ruime woningen op een prettig gelegen locatie stellen mensen met een verstandelijke beperking in staat om begeleid te kunnen wonen. Sommige bewoners hebben een baan bij en sociale werkplaats, andere doen vrijwillig werk of gaan naar een dagbesteding.

De bewoners die mee gingen  hadden aangegeven dat een bezoekje aan de Euromast wel heel hoog op het verlanglijstje stond. Gelukkig kon dit m.b.v. een sponsor worden gerealiseerd.

Een helder zonnetje maakte dat we heel goed zicht hadden en we hebben onze ogen dan ook goed de kost gegeven. De SS Rotterdam heel mooi zichtbaar, de watertaxi’s die af en aan kwamen tanken,  Hotel New York, het was een prachtig gezicht. Met de verrekijker konden we nog meer details ontdekken en er werden heel wat foto’s gemaakt.

Koffie met gebak maakte het helemaal feestelijk en daarna gingen de meesten nog een niveautje hoger.

Omdat de Maastunnel was afgesloten maakten we terug nog een hele toer door Rotterdam, en zagen we alles nog eens vanaf een ander gezichtspunt.

We hebben een hele leuke ochtend gehad met elkaar!

 

[avatar user=”Rolinka” size=”thumbnail” align=”left” /]