Kandidatenlijst CDA Barendrecht 2014

top 8 kandidaten kerst
vlnr: Arjan, Leo, Wiljo, Rolinka, Peter, Arno, Gerdien en Jilles

Tijdens de ledenvergadering heeft CDA Barendrecht de kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen gekozen. Met een kandidatenlijst waarop herkenbare mensen uit veel verschillende wijken uit Barendrecht staan, gaat het CDA de gemeenteraadsverkiezingen van 2014 in.

Team top 8

De lijst wordt aangevoerd door de al eerder gekozen lijsttrekker Peter Luijendijk. De nummers 2 en 3 zijn de huidige raadsleden Jilles van der Stoep  en Rolinka van der Graaff.

Hierna volgen nieuwkomers:  Arno Schippers (plaats 4), Arjan Sullock Enzlin (plaats 5) en Wiljo Reijnders (plaats 6). Op plek nummer 7 staat de ervaren Leo van Gelder en Gerdien de Lange sluit als nieuwkomer de top 8 af.

Lijsttrekker Luijendijk is van mening dat het CDA met deze kandidaten een enorme hoeveelheid deskundigheid op vele gebieden inbrengt waar Barendrecht zijn voordeel mee kan doen.

Steun van ervaren leden

Prominente CDA-ers die jaren het gezicht bepaalden van de partij zoals Corrie Righolt-Dam (plaats 10) en Klaas Groenendijk (plaats 9) blijven zich van harte inzetten voor CDA Barendrecht. Luijendijk is blij met deze steun “want het gaat hier om twee CDA-ers die heel veel gedaan hebben voor zowel het CDA als voor Barendrecht.”

CDA Barendrecht gaat voor behoud van normen en waarden, een krachtige economie en een goede zorg voor iedereen ongeacht inkomen.

CDA kandidaten

  1. Peter Luijendijk, zelfstandig adviseur
  2. Jilles van der Stoep, arts
  3. Rolinka van der Graaff, jeugdverpleegkundige
  4. Arno Schippers, controller
  5. Arjan Sullock Enzlin, chemicus & onderwijskundige
  6. Wiljo Reijnders, fiscaal jurist
  7. Leo van Gelder, civiel ingenieur
  8. Gerdien de Lange, communicatieadviseur
  9. Klaas Groenendijk, ondernemer
  10. Corrie Righolt-Dam, biochemicus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.