Nieuwe bestuursstijl krijgt handen en voeten

De komende tijd kunt u uw mening laten horen!

De coalitiepartijen staan een nieuwe positieve bestuursstijl voor waar het college van Burgemeester en Wethouders invulling aan moeten geven.

Na de introductie van de wijkwethouders komt het college nu ook naar de burgers toe om  informatie op te halen over een 4 tal onderwerpen. Het CDA Barendrecht is blij met deze ontwikkelingen en de manier waarop de burgers door het college betrokken worden.
De eerste bijeenkomst is aanstaande maandag (zie foto). Deze bijeenkomst staat in het teken van de plannen voor het thema Duurzaamheid.

 

De komende weken zijn er nog meer bijeenkomsten,  hieronder is het bericht van de gemeente Barendrecht overgenomen.

 

Barendrecht. Dat zijn WIJ met elkaar: bewoners, organisaties, (maatschappelijke) instellingen, bedrijven, de gemeente. Samen maken wij Barendrecht beter. Het college van B&W gaat heel graag in gesprek met u. Kom naar een van de vier themabijeenkomsten en praat mee. Wij zorgen voor een maaltijd.

Met elkaar vraagstukken in de samenleving aanpakken, dat is wat het college wil. Wethouder Tanja de Jonge: “Dit is een belangrijk onderdeel van de manier waarop we de komende jaren willen werken. Wij zijn van mening dat we ons samen moeten inzetten voor een mooie samenleving in Barendrecht. Wij gaan daarom nadrukkelijk op zoek naar de ideeën van iedereen die onderdeel is van de Barendrechtse samenleving. Iedereen heeft een stem en die willen wij horen.”

Data en locaties

U bent vanaf 17.00 uur van harte welkom op de volgende data en locaties:

  • maandag 10 september: Thema Duurzaamheid (Afvalaanbiedstation, Londen 15)
  • maandag 17 september: Thema Zorgen voor elkaar & ontspanning (De Kleine Duiker, 3e Barendrechtseweg 511)
  • maandag 24 september: Thema Veiligheid, wonen en leven (MFA Waterpoort, Middeldijkerplein 9)
  • maandag 1 oktober: Thema Leren, werken en ondernemen (Focus Beroepsacademie, Dierensteinweg 4)

In verband met de catering vragen wij u zich uiterlijk de donderdag voor de bijeenkomst aan te melden. Dit kan door een e-mail te sturen naar collegeprogramma@barendrecht.nl. Zet daarin naar welke bijeenkomst(en) en met hoeveel personen u komt.

Lukt het u niet bij (een van) deze bijeenkomst(en) aan te schuiven, maar wilt u wel van zich laten horen, dan kunt uw ideeën, suggesties en aandachtspunten mailen, eveneens naar collegeprogramma@barendrecht.nl.